Zaawansowane wyszukiwanie

Tchibo Esperto czy Melitta Solo?

Którą poleciłbyś?

Gast_Andrea

Sobota, 23. Marzec 2019, 07:38 07

Unregistered

Dla mojego samotnego gospodarstwa domowego rozważam zakup "Esperto" od Tchibo lub alternatywnie "Solo" od Melitty.
Widziałem już kilka filmów o tych urządzeniach, ale to nie pomogło mi w podjęciu decyzji o zakupie
.

Pijesz tylko czarną kawę

i espresso.

Którą maszynę znalazłbyś lepszą, czy też pole

ciłbyś?

Dzięki za wskazówki!

Kaffeevollautomat-Test-Vergleich

Sobota, 23. Marzec 2019, 08:55 08

*

Koneserzy kawy

Grupa: Mitglieder

Składki: 27

numer członkowski..: 33092

Członek od: 17.10.2018

Polecałbym solo Melitty Caffeo. Ten jest tańszy i nadal nie jest złym w pełni automatycznym ekspresem do kawy. Napoje bardzo dobrze pasują do tego za niedrogie KVA. Nie możesz przygotować specjalnej kawy, ale nie musisz. Elementy składowe Melitta Caffeo Solo są trochę małe, ale nie potrzebujesz dużego zbiornika na wodę dla jednego gospodarstwa domowego. Moim zdaniem, Melitta Caffeo Solo jest najlepszym MWIP w tym przedziale cenowym. Bardziej szczegółowy przegląd znajduje się na naszej stronie internetowej:
https://www.kaffeevollautomat-test-vergleich.com/melitta-caffeo-solo/Ich

Mam nadzieję, że będę mógł wam pomóc! Zawsze smile.gifjestem gotów odpowiedzieć na wasze pytania
.

--------------------
Wer unaufgeklärt Kaffeevollautomaten kauft, der macht einen großen Fehler!
Blogger auf www.kaffeevollautomat-test-vergleich.com

Brian Basco

Poniedziałek, 25. Marzec 2019, 20:10 08

*

Koneserzy kawy

Składki: 69

numer członkowski..: 33270

Członek od: 05.12.2018

Dołączę do ciebie: Niewiele można zrobić źle z Solo, naprawy i konserwacja są dość łatwe i w razie potrzeby można to zrobić samemu, części zamienne są łatwe do zdobycia, funkcjonalność jest bezbłędna i wygląda naprawdę dobrze. Nie
mogę powiedzieć nic o Tchibo, nie ma go na E-marketach, i nie chcę spędzać dużo czasu na jego szukaniu... może ta sama technologia i producent i tak za tym stoi - możesz się tego dowiedzieć
.

Czy masz już doświadczenie z "Espresso" z KVA? - Nie że masz złe oczekiwania...

johnjohn22

Wtorek, 09. Kwiecień 2019, 11:39 11

*

Poidło do kawy

Składki: 13

numer członkowski..: 33983

Członek od: 26.03.2019

Cześć
, ja też
do ciebie dołączam.
Jestem też sama i piję tylko espresso i czarną kawę. Jestem całkowicie zadowolony z Melitty "Solo". Kawa smakuje dobrze, a obsługa jest łatwa, jest to miły i dobry ekspres za całkiem rozsądną
cenę.